Rólam és az, amit képviselek

Itt vagyok, hogy segítsek tested fejlesztésében egészségesen

Ledniczky Krisztina Kyra vagyok, de szólíts nyugodtan egyszerűen 'Kyra'-nak!

Gyerekkoromban kezdtem el sportolni, rsg, kosárlabda, majd balett. Imádtam mindig is mozogni, mivel egy zárkózott személyiségem van és ez volt az egyetlen lehetőség, hogy kitünjek, vagy épp kifejezzem önmagam, ami bennem van. Sajnos a szüleim korai válása és egyéb családi körülmények az én evolúciómra is hatással voltak, ahogy a Te életedben történt események is nagyban befolyásolják cselekedeteidet és későbbi döntéseidet. 

Az évek folyamán elvégeztem számtalan tanfolyamot, főiskolát, egyetemet, majd váltva a közgazdász - marketing szakmámmal úgy döntöttem a nőiességgel és az egészséggel szeretnék foglalkozni. Hiszen testünket ezt a csodálatos gépezetet kaptuk, hogy vigyázzunk rá, építsük és szeressük. Ezért tartom fontosnak, hogy visszanyúlva az alap egészséghez és életünkhöz mindenképpen fejleszteni kell. Ebben leszek Neked is segítségedre! 

Jelenleg olyan programokat dolgoztam ki, ahol a táncos mozdulatokban Mi, Nők megtudjuk élni érzékiségünket, ezzel magabiztosságot, öntudatot építve - továbbá fitnesz és alakformáló órákkal ötvözve alakítsunk lelkünk mellett testünket.

Ha szeretnél Velem edzeni, vagy csak egy személyes találkozóra eljönni jelentkezz be időpontért!

Várlak Szeretettel, hogy Te is Mozogj Velem Egészségesen!