Legyen a hobbid az életed!

2016.11.14

Kezd a hétfődet úgy, hogy boldog legyen!

Szerettem mindig is sportolni, ezért soha nem esett nehezemre elindulni és csinálni. Persze voltak időszakok, amikor úgy éreztem ki sem kelek aznap az ágyból. 

Minden hétfő reggel edzeni megyek, bizony edzővel...nem vagyok különb, mint Te! Nekem is kell a segítség! Esendő vagyok ahogy Te, szeretem a csokit, szeretek bűnözni és néha nem azt eszem, amit kellene. Ezárt nekünk, edzőknek is kell a külső "segítség". Természetesen itt főleg a szakmailag, mert egy erőlködés közben nem látod magad kívülről és nem tudod meddig feszítheted az izmaidat, viszont egy külső, hozzáértő szakértő igen.

Így bármennyire is nehéz, de felkelek reggel 5 órakor és elindulok a terembe. Magamért teszem, nem másért. Nem csupán fogyni akarok, hanem izmosodni, tökéletesedni, kifejezni ki vagyook és megmutatni Neked nem olyan nehéz. Ha nekem megy, Neked is fog! Mert ez a hozzáállásom, mivel a pozitív életöröm és látásmód nem kötelező, hanem egy döntés. Eldöntöttem, hogy boldog leszek mindentől és mindenkitől függetlenül!

Gondolj csak bele, ha ma elkezded 90 nap múlva egy új ember néz vissza majd a tükörből. Minőségi élet, étkezés, mozgás és kiegyensúlyozott keringés.